www.conveyor.ro

 

conveioare cu banda, conveioare cu role, conveioare cu lant Profil companie

BRIO FRESH este o companie specializata in proiectarea, productia si instalarea sistemelor interne de asamblare. Compania importa conveioare mono-banda si multi-banda si este un partener de incredere in studierea si rezolvarea oricarei probleme ce tine de asamblarea materialelor din diverse domenii industriale.

Beneficiind de o vasta experienta in domeniu, BRIO FRESH se poate mandri cu unele acorduri de cooperare cu diferite companii multi-nationale datorita resurselor interne profesionale si a cunostintelor vaste in domeniului automatizarilor industriale.

Compania trateaza fiecare proces in parte, de la consultanta in domeniul sistemelor de asamblare, transport pe banda si proiectarea liniilor de transport mono si multi-banda, pana la constructia conveioarelor si testarea sistemelor. Compania este de asemenea capabila sa ofere clientilor sai un serviciu de asistenta post-vanzare de calitate.

BRIO FRESH proiecteaza fiecare sistem de asamblare dupa nevoile particulare ale fiecarui client in parte, construind conveioare cu diferite dimensiuni si caracteristici. In plus fata de sistemele de productie automatizate, compania se ocupa de modificarea si intretinerea sistemelor, chiar si pentru cele construite de catre alte firme.

Clientul va beneficia intotdeauna de serviciile de asistenta tehnica pentru sisteme oferite de compania noastra, care garanteaza interventii rapide in cazul defectiunilor de functionare ale sistemelor.
serviciul clienti
Serviciul Clienti
Serviciul Clienti
Pentru orice intrebare, informatie sau solicitare Serviciul de Relatii cu Clientii este mereu la dispozitia dumneavoastra.

 
Conveioare, sisteme de transport pe banda - Brio Fresh