www.conveyor.ro

 

conveioare cu banda, conveioare cu role, conveioare cu lant Service & Intretinere conveioare

De multi ani BRIO FRESH se ocupa cu proiectarea si instalarea conveioarelor transportoare pentru utilizari industriale, garantand clientilor service si asistenta post-vanzare eficienta pentru liniile de transport interne.

BRIO FRESH ofera asistenta pentru toate conveioarele transportoare instalate si coopereaza pentru rezolvarea tuturor problemelor legate de conveioare cand vine vorba de etapele de proiectare, productie si intretinere.

Pornind de la etapa de proiectare, BRIO FRESH furnizeaza serviciul de consultanta tehnica pentru o alegere cat mai buna a sistemului transportor, particularizarea accesoriilor in functie de incarcatura, traseu si procese de lucru si in cazul unor solutii speciale.

BRIO FRESH asigura intretinerea produselor post-vanzare, garantand clientilor astfel interventii rapide in caz de functionare defectuoasa. Supervizarea de catre tehnicieni calificati face posibila mentinerea conveioarelor in stare perfecta de functionare si realizarea oricarei reparatii in cel mai scurt timp posibil. BRIO FRESH poate interveni in maxim 48 de ore oriunde in Romania in caz de defectiune majora, in plus fata de suportul telefonic asigurat imediat in chestiuni tehnice.

BRIO FRESH ofera clientilor un serviciu de intretinere si pentru sisteme transportoare construite de alte companii, inclusiv dezasamblarea unor linii transportoare vechi si instalarea unora noi. Mai mult, compania poate furniza piese de schimb pentru utilajele existente sau poate efectua modificari asupra conveioarelor, chiar si pentru modele construite personalizat.


Modificari & Extensii conveioare

Masurile de modificare si extindere pentru sistemele transportoare sunt simplificate de natura modulara a elementelor care compun conveioarele cu lant, power and free si manuale.

Pentru orice necesitate de a modifica sau extinde sisteme transportoare existente, inclusiv sisteme construite de alte firme, BRIO FRESH poate efectua evaluari asupra starii de functionare a sistemelor si poate oferta orice modificare adusa sistemului.serviciul clienti
Serviciul Clienti
Serviciul Clienti
Pentru orice intrebare, informatie sau solicitare Serviciul de Relatii cu Clientii este mereu la dispozitia dumneavoastra.

 
Conveioare, sisteme de transport pe banda - Brio Fresh